Low Energy Distributions AS

SAMMEN FOR MILJØET
Den mest miljøvennlige energien er den som ikke benyttes

Miljøsatsing
Low Energy er spesialisert på lavenergi-belysning, og tilbyr miljøeffektiv LED belysning av høy kvalitet til fornuftige priser. Vi ønsker å fremme smart energiprosjektering og miljøeffektiviseringstiltak i eksisterende bygg, og satser på stadig testing og utvikling av nye produkter til vår produktportefølje.
Miljøstandard
Low Energy har opprettet en egen miljøstandard (link til facebook) i forhold til hvilke produkter som får bli en del av vår produktportefølje. Det settes krav til håndtering av varer gjennom hele verdikjeden, og vår portefølje består i dag av miljøeffektive lavenergiprodukter med minimale til ingen miljøforurensende stoffer. Våre produsenter vurderes ut fra internasjonale retningslinjer for etikk og miljø, og Low Energy benytter kun produsenter med gode etiske og miljømessige standarder. 
Optimal pakking for et lavere Co2 utslipp
Low Energy ønsker å begrense utslipp av Co2 så mye som mulig. Optimal pakking av Low Energy produkter sikrer god plassutnyttelse og lavere utslipp fra transport. Vi sørger også for å benytte minst mulig miljøbelastende stoffer i både produkter og emballasje for å spare miljø og samfunn for unødvendig belastning. Disse tiltakene gjør at Low Energy produkter, også totalt sett, gir et minimalt utslipp av Co2. 
Grønt punkt
Vi ønsker å ta vare på miljøet, og som medlem av Grønt Punkt - Returordningen for emballasje, ønsker vi å få deg til å gjøre det samme. Vi oppfordrer våre kunder til å ta hensyn til samfunn og miljø ved resirkulering av all emballasje tilhørende din Low Energy LED belysning. Les mer om Grønt punkt og emballasjeretur her.
Elretur
Som medlem av Elretur - Returordning for elektrisk avfall, betales miljøavgift for alle Low Energy belysningsprodukter som importeres til Norge. Dette er en pålagt avgift fra staten, og Low Energy benytter miljøportalen som verktøy for å kontrollere at all rapportering utføres korrekt. Les mer om Elretur her.
Finansieringsstøtte fra ENOVA
Enova ønsker å støtte bedrifter/foretak og kommuner som vil energieffektivisere. For mer informasjon om Enovas støtteordning; følg link til Enovas støtteordning her
Spar STRØM, Spar PENGER, Spar MILJØET.
Valg av LED belysning er ofte et av de første og enkleste stegene å ta i forhold til en miljø- og kostnadsmessig effektivisering. Følg oss gjerne på Facebook for andre tips og triks om kostnadseffektivitet, miljøeffektivitet, og hvordan du og din bedrift kan spare både samfunnet og lommeboka for unødvendig belastning. Spar STRØM, Spar PENGER, Spar MILJØET. Nyttige tips levert av Low Energy - Din Leverandør av LED Belysning.

 

PRODUKTGRUPPER